Super League 2

Καρέ μεταγραφών για Βέροια

Η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση των Βαλιές, Ντεχέρ, Κοζάκη και Τριανταφύλλου.

Τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τον Ολλανδό εξτρέμ, Κάλβιν Βαλιές, τον Γάλλο αμυντικό, Μεντερίκ Ντεχέρ, τον 22χρονος αμυντικό, Νίκο Κοζάκη και τον 21χρονο γκολκίπερ, Θωμά Τριανταφύλλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Calvin Moreno Valies. Ο νεαρός Ολλανδός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 22/01/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 22χρονος πλάγιος επιθετικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Αjax, τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Telstar (38 συμμετοχές, 2 γκολ)».

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Mederic Cyril Deher. Ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 11/10/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 23χρονος αμυντικός, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Metz, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Metz το καλοκαίρι του 2014 και έκτοτε παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού σε Lucon (22 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας), Tubize (17 συμμετοχές, Β' Βελγίου) και Avranches (19 συμμετοχές, Γ' Γαλλίας)».

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Κοζάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 26/10/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα των Χανίων, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό και Θεσπρωτό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής».

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Τριαντάφυλλου. Ο νεαρός τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 14/09/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 21χρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Κ20 με τη φανέλα τoυ Ολυμπιακού, ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x