Europa League

Καρεμπέ: «Αξίζαμε τη νίκη»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη κόντρα στην Αστάνα στο Καζακστάν στάθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο σύμβουλος στρατηγικής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είχαν ευκαιρίες και πως σέβονται όλους τους αντιπάλους τους, χαρακτηρίζοντας την Αστάνα επικίνδυνη και επιθετική ομάδα. Χαρακτήρισε πρόκληση τον συγκεκριμένο όμιλο και στάθηκε στον πλαστικό χλοοτάπητα και στην ώρα που διεξήχθη η αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Παρότι σκόραραν πρώτοι οι αντίπαλοί μας, ισοφαρίσαμε αρκετά γρήγορα και κοιτάξαμε να βγάλουμε ευκαιρίες, όπως και έγινε. Είχαμε φάσεις για δεύτερο γκολ. Και οι δύο ομάδες πήραν πόντο. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και είχαμε προοπτικές για κάτι τέτοιο. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως. Έπαιξε και αυτός το ρόλο του για να μη νικήσουμε.

Η Αστάνα αποδείχθηκε πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε για το πόσο επικίνδυνη είναι επιθετικά με τους Καμπανάνγκα και Τουμάσι, δύο γρήγορους παίκτες που αξίζει να προσέξει κανείς. Όσο και να τους πιέσεις, είναι ταχείς και καλοί και παίζουν καλά στην αντεπίθεση. Ήταν μία αρνητική έκπληξη για εμάς το 1-0 και γενικά ένα ενδιαφέρον ματς.

Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά συμβαίνουν αυτά. Με τον ΑΠΟΕΛ πάλι είχαμε δημιουργήσει πολλές φάσεις και ευκαιρίες, αλλά εκείνοι με ένα γκολ πήραν το ματς. Το 1-1 είναι καλό για τις δύο ομάδες, υπό την έννοια ότι προσπάθησαν και οι δύο να σκοράρουν.

Είναι για όλους μας μία πρόκληση αυτό το γκρουπ. Η Αστάνα έχει κάνει πολύ καλή παρουσία και είναι πιθανό να είμαστε ξανά εδώ και του χρόνου. Γιατί όχι; Ξέραμε ότι έπρεπε να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον αγώνα και την ατμόσφαιρα εδώ. Ναι, ήμασταν έτοιμοι για ένα δυνατό και δύσκολο ματς. Το ευχαριστηθήκαμε και μπήκαν και δύο ωραία γκολ.

Όλα μπορεί να παίξουν ρόλο. Εκτός από το συνθετικό χόρτο, ακόμα και η διαφορά ώρας. Είμαστε επαγγελματίες, όμως. Ήρθαμε δύο ημέρες νωρίτερα για να κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x