Stoiximan Super League

Καρεμπέ: «Νικητής ο Γκαρθία – Στόχος το πρωτάθλημα»

Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε την ανάληψη της τεχνικής από τον Όσκαρ Γκαρθία, ο σύμβουλος στρατηγικής των «ερυθρολεύκων», Κριστιάν Καρεμπέ, που τόνισε πως είναι... νικητής.

Γεννημένος πρωταθλητής και νικητής, είναι ο Όσκαρ Γκαρθία, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, τόνισε πως είναι τιμή για τον σύλλογο η συνεργασία με τον Καταλανό προπονητή, ενώ στάθηκε παρουσιάζοντας το βιογραφικό του, στο πέρασμα του από τη Μασία και τις υποδομές της Μπαρτσελόνα.

Όσα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ

«Θέλω να σας καλωσορίσω. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Όσκαρ Γκαρθία. Σαν παίκτης ήταν πρωταθλητής και νικητής, έχει περάσει από τη Masia στην Μπαρτσελόνα κι ακολούθησε καριέρα σε αρκετές ομάδες. Σαν προπονητής άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και ταξίδεψε στην Ευρώπη, από το Ισραήλ ως την Αυστρία και φέτος στη Σεντ Ετιέν. Είναι τιμή που τον υπογράψαμε και είναι μαζί μας. Ο βασικός στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και του ευχόμαστε τα καλύτερα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x