Ισπανία

Καρεμπέ: «Το μέλλον του Μπαμπέ είναι στη Ρεάλ»

Μεγάλη συνέντευξη στην ισπανική «AS» έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ, που αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ζινεντίν Ζιντάν και φυσικά την Κιλιάν Μπαμπέ που είναι στο στόχαστρο των «μερένχες».

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε συνέντευξη στην ισπανική «AS» και μίλησε για τις επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης την χρονιά που πέρασε.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο ρόλο που παίζει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην πορεία της ομάδας, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Κιλιάν Μπαμπέ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην «AS»

Για τον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Για μένα είναι εκπληκτικό να βλέπω τον Ζιντάν να οδηγεί την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League για δεύτερη φορά και να κερδίζει τίτλους. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη και τον κόσμο. Το αξίζουν επειδή έχουν επιτύχει πολλά αποφασιστικές νίκες στη σεζόν για να είναι δίκαιοι πρωταθλητές. Ο Ζιντάν εκπαιδεύτηκε ως μάνατζερ. Η ευκαιρία που του έδωσε ο Φλορεντίνο ήταν το κλειδί: βρέθηκε και είδε τα διαφορετικά τμήματα του συλλόγου από πρώτο χέρι πώς είναι η λειτουργία του καθενός, εξακολουθούσε τις σπουδές του στη Λιμόζ και στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο προσθέτοντας την εμπειρία του από την Laliga και, πάνω απ 'όλα, εκείνη που απέκτησε κατά την διάρκεια της καριέρας του. Είναι ένα υπέροχο κοκτέιλ, που ευνοεί την Ρεάλ Μαδρίτη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάθε χρόνο καταρρίπτει τα ρεκόρ του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Είναι ένα καθαρό ταλέντο. Πρέπει πάντα να φροντίζουμε να αξιοποιούμε την εμπειρία του για την κατάκτηση των τίτλων. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει στην Ρεάλ. Έχει συμβόλαιο. Όμως, αν υπάρχει ένας σύλλογος που έχει να πληρώσει πολλά χρήματα είναι επίσης καλό για την Ρεάλ Μαδρίτης (γέλια). Νομίζω ότι αθλητικά χρειαζόμαστε πάντα Καρίμ, Κριστιάνο, Μπέιλ ... Όλους, επειδή κέρδισαν από κοινού, αν και η τελική απόφαση είναι του Ζιζού. Τίποτα άλλο».

Για το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναι, είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του Μπαπέ είναι στην Ρεάλ. Νομίζω ότι στην καρδιά και στο μυαλό του είναι ήδη η Ρεάλ. Στη συνέχεια, πρέπει να ξέρει τι θέλει, γνωρίζοντας ότι η Μαδρίτη μπορεί να κερδίσει τίτλους και επίσης να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα με τον Ζιντάν. Ας ελπίσουμε ότι θα υπογράψει. Ο Βαράν είναι νέος. Έχει κερδίσει πολλά με τη Ρεάλ και χρειάζεται να ξεκουραστεί. Ήταν καθοριστικός ο ρόλος στις δύο τελευταίες σεζόν. Μακάρι η Ρεάλ να είναι πρωταθλήτρια και την προσεχή σεζόν. Ετσι θα κάνουμε ρεκόρ. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν απίστευτα ταλέντα στις ακαδημίες. Έχω δει την Under-21, υπάρχουν τρεις ή τέσσερις που μπορούν να φτάσουν στην πρώτη ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται και από Ζιντάν. Εκεί, στις ακαδημίες οι γονείς αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και η Ρεάλ χτίζει το μέλλον του καθενός ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x