Stoiximan Super League

«Καρφί» από Ναπολεόνι (pic)

Με μια φωτογραφία και ένα «κοντρα σε όλους κι όλα», ο Στέφανο Ναπολεόνι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία που είχε ο Ατρόμητος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν είναι μόνο η ΠΑΕ Ατρόμητος που αντέδρασε για τις διαιτητικές αποφάσεις του Ζαχαριάδη, αλλά και μεμονωμένα οι παίκτες. Ο Στέφανο Ναπολεόνι λοιπόν έκανε ένα ποστάρισμα όλο... νόημα!

Αρχικά ανεβάζοντας τη φωτογραφία απ' το φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι Περιστεριώτες (και ο ίδιος καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής) διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά δεν δόθηκε τίποτα.

inner

Και αυτή φυσικά δεν ήταν... μόνη της. Είχε και το «απαραίτητο» σχόλιο για να γίνει πιο... πικάντικη! Γράφοντας «Contro TUTTO e TUTTI». Δηλαδή σε ελληνικά «κόντρα σε όλους κι όλα», εκφράζοντας την αγανάκτηση και δυσαρέσκειά του για το τελευταίο ματς των πλέι οφ.

Βέβαια ακολούθησε και hashtag «Believe», δείγμα του ότι δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος και την αποφύγη -τουλάχιστον- της τελευταίας θέσης που σημαίνει προετοιμασία στο... καπάκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x