Stoiximan Super League

«Καρφιά» Γιαννακόπουλου: «Ποιος είναι ο τζάμπα μάγκας που υποσκάπτει τα πάντα;» (pic)

Με μια φωτογραφία γεμάτη… νόημα, ο Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ήρωα τον Αλαφούζο, ζητώντας να μάθει ποιος χρέωσε τόσα εκατομμύρια την ΠΑΕ ΠΑΟ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για Πατέρα και πολυμετοχικότητα!

Ξεκάθαρες ευθύνες στον Νικόλα Πατέρα και σε όσους διοίκησαν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την περίοδο της πολυμετοχικότητας καταλογίζει με σχόλιό του στο Instagram -και μια χαρακτηριστική φωτογραφία…- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ χαρακτηρίζει ήρωα τον Γιάννη Αλαφούζο και ζητά να μάθει ποιοι χρέωσαν τόσα εκατομμύρια το ποδόσφαιρο του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε: «Ήρθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον παο στα βράχια οικονομικά...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομα του πάνω...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ???υ.γ. οι ημερομηνίες στην φώτο δεν έχουν καμία σχέση»

Ηρθε η ωρα να μαθουμε απο τον ηρωα Γιαννη Αλαφουζο ποιος εριξε τον παο στα βραχια οικονομικα...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ηρθε η ωρα να μαθουμε ποιος μεσω χρηματοδοτησης σε στρατους κατεστρεφε οποια καλη προσπαθεια δεν ειχε το ονομα του πανω...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ???υ.γ οι ημερομηνιες στην φωτο δεν εχουν καμια σχεση

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x