Stoiximan Super League

«Καρφιά» Ίβιτς για Αναστασιάδη και Γεωργιάδη

Αιχμές κατά του Άγγελου Αναστασιάδη και του Γιώργου Γεωργιάδη για την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ άφησε ο προπονητής της Κ20 του συλλόγου, Βλάνταν Ίβιτς.

Αιχμές κατά του Άγγελου Αναστασιάδη και του Γιώργου Γεωργιάδη για την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ άφησε ο προπονητής της Κ20 του συλλόγου, Βλάνταν Ίβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός – που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί από τη Βέροια – υποστήριξε πως είχε συνεννοηθεί με τον πρώην και τον νυν προπονητή της πρώτης ομάδας να μπορεί να παίρνει εκείνος τους νεαρούς παίκτες, αν τελικά δεν πρόκειται να παίξουν με τους μεγάλους, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Όταν κάναμε το περασμένο καλοκαίρι τον σχεδιασμό της χρονιάς, υπολογίζαμε ότι θα έχουμε μαζί μας παίκτες όπως οι Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Κουλούρης και Πόζογλου, τουλάχιστον όταν δεν θα βρίσκονταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ακόμη και οι ίδιοι παίκτες ήθελαν να παίζουν με εμάς, αλλά δυστυχώς ούτε ο πρώην, ούτε ο νυν προπονητής τους επέτρεπαν να αγωνίζονται με την ομάδα νέων. Τους λόγους τους ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Αλλά αυτοί που βγαίνουν ζημιωμένοι είναι οι παίκτες, που δεν παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος τεχνικός στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά που ανέβηκαν πέρσι από την Κ-17, δεν ήταν έτοιμα για το πρωτάθλημα της Κ-20. Ετσι, λοιπόν, εμείς παίζαμε με παίκτες γεννηθέντες το 1996 και το 1997, ενώ άλλες ομάδες είχαν στο ρόστερ τους παίκτες γεννηθέντες το 1995 και το 1994. Η έκπληξη του πρωταθλήματος ήταν ο Ατρόμητος, που είχε τρεις βασικούς παίκτες γεννηθέντες το 1998. Αν τα δικά μας παιδιά συνεχίσουν να δουλεύουν στη νέα σεζόν και έχουν σωστή νοοτροπία, κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα κάνουν το βήμα προς την πρώτη ομάδα».

Ερωτηθείς για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ανέφερε, ο Ίβιτς υπογράμμισε: «Θέλω λίγο να σκεφτώ για το μέλλον μου και δεν έχω λόγο να βιαστώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, το Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Δεν μπορώ να σας πω ακόμη με σιγουριά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου».

Καταλήγοντας, ο Σέρβος τεχνικός απέφυγε να απαντήσει αν θα είναι ο επόμενος προπονητής της Βέροιας: «Όσο είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x