Ελλάδα

«Καρφιά» μαθητών στον Σπάθα

Έντονη κριτική άσκησαν στον διαιτητή Ηλία Σπάθα, μαθητές του 3ου λυκείου Κερατσινίου, σε επίσκεψη του Έλληνα ρέφερι, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Αποδέκτης της κριτικής νεαρών μαθητών έγινε ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας, ο οποίος τα... «άκουσε» σε επίσκεψη του στο 3ο λύκειο Κερατσινίου, με αφορμή την Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Έλληνας διαιτητής που ήταν προσκεκλημένος του σχολείου στο οποίο φοίτησε ως μαθητής, κλήθηκε να μιλήσει στους μαθητές για τον αθλητισμό, αλλά βρέθηκε προς... εκπλήξεως, αφού δέχθηκε κριτική για την ελληνική διαιτησία, αλλά και κάποιες συγκεκριμένες δηλώσεις του πατέρα του, Γιάννη Σπάθα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Ηλίας Σπάθας δέχθηκε κριτική όταν τα έβαλε με τους δημοσιογράφους. «Δεν φταίμε για όλα εμείς. Οι δημοσιογράφοι μας βάζουν στο σημάδι. Μας κατηγορούν για όλα και μετά ο κόσμος τα βάζει με εμάς» ανέφερε ο Έλληνας διαιτητής, που έκανε τον μικρό Λευτέρη να αντιδράσει.

Ο νεαρός, φαίνεται να είπε στον Ηλία Σπάθα, ότι δεν γίνεται να φταίνε οι δημοσιογράφοι, αφού δεν είναι εκείνοι που σφυρίζουν τα ματς. «Μήπως είστε προκατειλημμένος; Δεν μπορεί να φταίνε οι δημοσιογράφοι, λες και είναι αυτοί που σφυρίζουν», ήταν η απάντηση του μαθητή.

«Αντί να ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές, τα ΜΜΕ προσπαθούν να κάνουν εμάς σταρ και ασχολούνται μαζί μας. Μας τα φορτώνουν όλα», φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Ηλία Σπάθα.

Τα «καρφιά» των μαθητών δεν περιορίστηκαν όμως εκεί. Ένας άλλος μαθητής θύμισε στον Ηλία Σπάθα τις δηλώσεις του πατέρα του Γιάννη Σπάθα που είχε πει ότι «μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε», για να πάρει της εξής απάντηση...

«Ο πατέρας μου τότε δεν ήταν διαιτητής, άρα είχε το δικαίωμα να υποστηρίζει μια ομάδα. Και εγώ όταν αποσυρθώ μπορώ να υποστηρίξω κάποια ομάδα. Τώρα όμως δεν υποστηρίζω καμία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x