Ιταλία

«Καρφιά» Πιάνιτς για Ρόμα

Τα «βέλη» του προς την Ρόμα εξαπέλυσε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, αποκαλύπτοντας πως η πρώην ομάδα του δεν τήρησε τις υποσχέσεις της.

H μετακόμιση του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Ρόμα στη Γιουβέντους, αποτέλεσε μια από τις πιο πολυσυζητημένες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ιταλία, προκαλώντας αναστάτωση στο στρατόπεδο των «λύκων».

Ο Βόσνιος χαφ σε δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, έριξε τα «βέλη» του στους «τζαλορόσι», λέγοντας πως η πρώην ομάδα του φάνηκε αναξιόπιστη, αφού δεν μπόρεσε να εκπληρώσει όλα όσα του είχε υποσχεθεί στο παρελθόν.

«Μου υποσχέθηκαν τόσα πολλά πράγματα και εγώ πάντα κρατούσα τον λόγο μου, υπογράφοντας καινούρια συμβόλαια. Μου είπαν πως θα φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικούσε πρωτάθλημα, αλλά δεν πήραμε ούτε ένα τίτλο σε πέντε χρόνια», τόνισε ο παίκτης των «μπιανκονέρι».

Τελείωσε τα λεγόμενα του, αναφέροντας: «Είμαι 26 χρονών. Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή δεν διαρκεί για πάντα. Η Γιουβέντους με διεκδικούσε πολλά χρόνια. Μίλησα για αυτό και με τους Σπαλέτι, Τότι και Ντε Ρόσι. Ο Τότι μου είπε πως θα ήθελε να παραμείνω στη Ρόμα, όμως εγώ είχα ήδη πάρει την απόφασή μου».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x