Stoiximan Super League

«Καρφιά» του προέδρου της Ναντ για Ζιλέ

Καμία πρόθεση να καταθέσει τα όπλα στην υπόθεση της μετακίνησης του Ζιλέ στον Ολυμπιακό δεν δείχνει ο πρόεδρος της Ναντ, ο οποίος κατηγόρησε τον παίκτη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Μπορεί λίγες ώρες νωρίτερα, όπως διαβάσατε στον sport-fm.gr, ο Γκιγιόμ Ζιλέ να εκδήλωσε για ακόμη μια φορά ανοικτά την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ναντ προκειμένου να ενταχθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, Βαλντεμάρ Κιτά δεν μοιάζει να ενστερνίζεται την επιθυμία του και φαίνεται έτοιμος να βάλει νέα εμπόδια στην συγκεκριμένη ιστορία.

Απαντώντας, λοιπόν , στις δηλώσεις του Ζιλέ, κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να κάλεσε να επιστρέψει στην σκληρή δουλειά και την προσπάθεια.

«Ο Ζιλέ; Ναι ξέρω τι είπε. Δεν είναι επαγγελματίας. Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανε. Κάνει τα πάντα για να φύγει αλλά όταν ήρθε σε εμάς ήταν πολύ χαρούμενος.

Για μένα θα πρέπει να γυρίσει στην δουλειά και την σκληρή προσπάθεια. Να προπονείται για να παίζει. Εάν δεν προπονείσαι δεν παίζεις. Είχαμε κάνει ξανά συνάντηση και είχαμε συμφωνήσει για το μέλλον. Αυτό το... δράμα πρέπει να σταματήσει. Όλο αυτό δεν είναι καλό ούτε για εμάς αλλά ούτε και για αυτόν. Προσωπικά συνεχίζω να θέλω να μείνει σε Ναντ και εύχομαι να γίνει αυτό»
ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x