Με ένα καυστικό μήνυμα στο Facebook ο Φώτης Τσάλος σχολίασε την αποπληρωμή του Νίκου Κουσκουνά, ώστε να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με την υπόθεση, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την διοίκηση του προκατόχου του, Γιάννη Πολεμαρχάκη για τους χειρισμούς του.

«Πλήρωσα το γραμμάτιο που οφείλει η προηγούμενη διοίκηση του κυρίου πολεμαρχάκη και τις οφειλές 5.000 ευρώ προς τον παίκτη για να αποσύρει την προσφυγή του ώστε η ομάδα να μην τιμωρηθεί με μείον τρεις βαθμούς την Τετάρτη και απαγόρευση των δύο μεταγραφικών περιόδων μπαίνοντας για άλλη μία φορά μπροστά στα προβλήματα που έχουνε δημιουργήσει προηγούμενη διοίκηση η οποία είναι απών από το βαρδινογιάννειο και Αν ήθελαν πραγματικά να κάνουν κάτι για την ομάδα ήταν να πληρώσουν τα χρέη και τις προσφυγές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πολεμαρχάκης είναι ένας από τους μετόχους του ΟΦΗ που στηρίζει την επιστροφή του Φανούρη Βατσινά στον προεδρικό θώκο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ