Αγγλία

Κάρικ: «Δεν τα παρατάμε»

Αρνείται να πετάξει «λευκή πετσέτα» για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διά στόματος Μάικλ Κάρικ, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στην Premier League.

Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Μάικλ Κάρικ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο εκ των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τσέλσι εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί ενώ ξεκαθάρισε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλος για τον τίτλο.

«Το παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν πολύ σημαντικό για μας, βάσει της βαθμολογικής κατάστασης. Αν είχαμε νικήσει θα ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει έτσι και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Ήμασταν υπό μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνεις τόσο αργά στο ματς. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αποδίδουμε όπως στις τελευταίες εβδομάδες και θα δούμε πού θα μας βγει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί και δεν παρατάμε τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάικλ Κάρικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x