Βέλγιο

Καρσελά: «Ο Γκαρθία με ήθελε, αλλά δεν μου ταίριαζε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα…»

Τους λόγους της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό εξήγησε κατά την παρουσίασή του από τη Σταντάρ Λιέγης ο Καρσελά. «Ο Γκαρσία ήθελε να με κρατήσει, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου ταίριαζε», τόνισε.

Αναλυτικά, ο Μεχντί Καρσέλα είπε:

«Είχα συμφωνήσει με τη Σταντάρ Λιέγης εδώ και τρεις εβδομάδες. Είχα συναντήσει τον Ολιβιέρ Ρενάρ στην Ελλάδα και είχαμε δώσει τα χέρια.

Ο Όσκαρ Γκαρσία ήθελε να με κρατήσει. Μιλήσαμε αρκετές φορές μετά την άφιξή του. Μου έλεγε ότι μαζί του θα αισθανόμουν πιο άνετα στο κλαμπ, αλλά το πρωτάθλημα δεν μου ταίριαζε. Υπάρχει και ένας άλλος λόγος, πιο ανθρώπινος, που με έκανε να φύγω. Δύο φορές μου διέρρηξαν το σπίτι μου, δεν πήγαινε άλλο. Είναι δύσκολο να μείνεις άλλο εκεί, όταν η κόρη σου έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που φορούσαν μάσκες.

Χρειάστηκε να της πω χιουμοριστικά ότι ήταν εξαιτίας του Haloween για την ηρεμήσω. Σκέφτηκα να παραμείνω, αλλά μίλησα για την κατάστασή μου στον κόουτς και με κατάλαβε. Προτιμούσα να επιστρέψω στη Σταντάρ. Αν έχω μετανιώσει που πήγα εκεί; Όχι, ήταν μία καλή εμπειρία.

Γνώρισα μία καινούργια χώρα, αγωνίστηκα σε καλά παιχνίδια στο Champions League και κρατάω τους 4-5 πρώτους μήνες εκεί, όπου όλα πήγαν καλά εκεί για μένα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x