Ελλάδα

Καρυοφύλλης: «Δεν συνέβη το παραμικρό. Δεν με έδειραν»

Διαψεύδει ο Κώστας Καρυοφύλλης τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Σε διάψευση του δημοσιεύματος ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο κατάστημα το οποίο διατηρεί στο Περιστέρι προχώρησε ο διαιτητής, Κώστας Καρυοφύλλης.

Σε δήλωσή του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός και επισημαίνει ότι απουσίαζε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο από τους ορισμούς λόγω μιας λεπτής εγχείρησης στην οποία υπεβλήθη στη μέση.

«Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε με έδειραν 30 άτομα, όπως γράφηκε και μεταδόθηκε. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησαν. Το μαγαζί μου εξάλλου, που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα δεν έχει ζημιές άξιου λόγου», αναφέρει –αρχικά- ο κ.Καρυοφύλλης ο οποίος έστειλε και την ένθετη φωτογραφία στα ΜΜΕ.

inner

Ο Κώστας Καρυοφύλλης καταλήγει στη δήλωσή του:

«Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημά μου δεν έχει να κάνει ούτε μαζί μου, αλλά ούτε έχει σχέση με τη διαιτησία καθώς εγώ απουσίαζα για περίπου ενάμιση χρόνο μετά από μια λεπτή επέμβαση στη μέση που έκανα και επανήλθα πρόσφατα. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργήθηκε αυτός ο ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι, γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια ιστορία που δημιούργησε η φαντασία τους».

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το περιστατικό επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x