Super League 2

Καρυπίδης στους παίκτες: «Είναι ντροπή»

Με «σκληρή» γλώσσα μίλησε στους παίκτες του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης λόγω της φιλικής ήττας από τη Λαμία με 4-0, λαμβάνοντας διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ανάλογη εμφάνιση.

Μόνο στο... ντούκου δεν πέρασε στον Άρη η ήττα από τη Λαμία σε φιλική αναμέτρηση με 4-0, καθώς μετά τα «γκάζια» των οπαδών και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε με σκληρά λόγια προς τους παίκτες της ομάδας.

«Είναι ντροπή όλο αυτό που έγινε με τη Λαμία! Δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ κάτι ανάλογο. Αυτό μόνο ομάδα δεν ήταν. Είτε φιλικά είτε επίσημα είναι το ίδιο και πρέπει να δείχνετε το πραγματικό σας πρόσωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους με αυτή την εικόνα, ενώ υπογράμμισε ότι αντιπάλους σαν τη Λαμία θα αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι αρχηγοί της ομάδας, εκπροσωπώντας το σύνολο των ποδοσφαιριστών, διαβεβαίωσαν από την πλευρά τους ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο αδιαφορίας, όπως κόντρα στη Λαμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x