Ισπανία

Κασίγιας: «Παραμένω στη διάθεση της Ισπανίας»

Ο 35χρονος τερματοφύλακας τόνισε πως ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Ο Ίκερ Κασίγιας έχει να φορέσει τα γάντια της εθνικής Ισπανίας από την 1η Ιουνίου 2016, στο φιλικό με την Νότιο Κορέα. Και παρότι ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Euro 2016, σε όλη την διοργάνωση έβλεπε τον Ντε Χέα να υπερασπίζεται την εστία της χώρας του.

Πολλοί μίλησαν για αποχώρηση του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης από την ομάδα, άποψη που δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο: «Ποτέ δεν παραιτήθηκα από την εθνική, ούτε και ανακοίνωσα πως φεύγω. Ο Λοπετέγκι επέλεξε άλλους παίκτες και το σέβομαι. Καθίσαμε και το συζητήσαμε, είμαστε φίλοι. Διάλεξε τον Ντε Χέα και έχει την απόλυτη στήριξή μου».

Ο Κασίγιας μίλησε ακόμα για την επιστροφή του Πέπε Ρέινα στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Είναι συμπαίκτης και φίλος και έχει δώσει πολλά στην Ισπανία. Έχει πολύ θετική επιρροή στα αποδυτήρια και πρόκειται για έναν διαφορετικό τερματοφύλακα».

Επίσης, όπως υποστηρίζει ο Κασίγιας, η φιλοσοφία του ανθρώπου που πήρε την θέση του Ντελ Μπόσκε έχει ήδη περάσει στην ομάδα: «Η Ισπανία παίζει καλά. Όποιος ξέρει τον Λοπετέγκι και έχει δουλέψει μαζί του μπορεί να δει πως η ομάδα έχει κάτι από αυτόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x