Stoiximan Super League

Κασναφέρης στον ΣΠΟΡ FM για Τσόρι: «Δημιουργήθηκε μια προσδοκία υψηλότερη από το αναμενόμενο»

Για την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τσόρι Ντομίνγκες μίλησε στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM, ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης.

Την πραγματοποίηση άλλων πέντε-έξι μεταγραφών για τον Απόλλωνα Σμύρνης προανήγγειλε ο Γιώργος Κασναφέρης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Παράλληλα, ανέλυσε τους λόγους της απόσυρσης του ενδιαφέροντος για τον Τσόρι Ντομίνγκες, καθώς λόγω των συνεχόμενων αναβολών, πήγαινε πίσω τον συνολικό μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ μίλησε, επίσης, για τον βασικό στόχο της προσεχούς σεζόν, που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, αλλά και για τον μακροπρόθεσμο που έχει θέσει η διοίκηση και είναι να γίνει η «ελαφρά ταξιαρχία» η τέταρτη ομάδα στο Λεκανοπέδιο.

Αναλυτικά, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης, μίλησε στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM για:

-την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Τσόρι Ντομίνγκες:

«Όπως λέει η ανακοίνωση, η ΠΑΕ ήθελε να τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τον ποδοσφαιριστή, που έχει τιμήσει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο και θα ήταν πολύτιμος για την ομάδα μας. Ήμασταν σε διαβουλεύσεις με τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του για αρκετό χρονικό διάστημα και επρόκειτο να γίνει ένα ραντεβού χθες ή σήμερα, το οποίο αναβάλλεται συνεχώς. Φαίνεται ότι προγραμματίζει διαφορετικά την ζωή του, αλλά κι εμείς έχουμε χαράξει κάποια πράγματα, γι’ αυτό και αναγκαστήκαμε να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, που περιγράφει συνοπτικά τα όσα έχουν γίνει σε αυτή την υπόθεση.

Δημιουργήθηκε μια προσδοκία υψηλότερη από το αναμενόμενο. Αυτή η αναβλητικότητα προκαλούσε σε μας τεχνικά προβλήματα, αφού βάζαμε σε δεύτερη μοίρα κάποιες άλλες περιπτώσεις. Χανόταν πολύτιμος χρόνος για όλο τον σχεδιασμό, γι’ αυτό και αποφασίσαμε να αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Ευχαριστούμε και τιμούμε τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκες και ο καθένας κοιτάζει τον δρόμο του. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα, όπως την ονειρευόμαστε, ώστε να είμαστε τον Μάιο χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάναμε. Ο Τσόρι είναι ένας παίκτης που θέλαμε, αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

-το αν υπάρχει εναλλακτική λύση:

«Στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα, που θα είναι πάνω από ονόματα. Θέλουμε να γίνει μια ομάδα που θα είναι παρέα, θα βγάζει υγεία και να μην στηρίζεται σε κανέναν ποδοσφαιριστή, όποιος κι αν είναι αυτός. Θέλουμε να δημιουργηθεί μια ομάδα όλων και όχι του ενός, γιατί θα καταστραφούμε γιατί δεν μπορούμε να κρεμόμαστε από την διάθεση ενός ποδοσφαιριστή.

-τις μέχρι τώρα προσθήκες και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις:

«Υπάρχουν 11 προσθήκες μέσα σε έναν μήνα από το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος. Για μια ομάδα που ανέβηκε από τη Football League στη Super League, νομίζω ότι έχουν γίνει αρκετά βήματα, πάντα με τη βοήθεια της διοίκησης. Όμως, δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, καθώς χρειαζόμαστε άλλες 5-6 προσθήκες. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι πολύ σημαντικές για εμάς.

-τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες:

«Ο Μάνκο, που αναφέρατε, έχει προταθεί, όπως έχει γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια, ο Απόλλων έχει δείξει συνέπεια, έχει μια διοίκηση που είναι συνεπής σε ό,τι υπόσχεται, έχει φτιάξει καλό όνομα, είναι δυναμική και ταυτόχρονα ελκυστική για να έρθουν οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αυτό είναι επίτευγμα της διοίκησης και όχι δικό μου. Εγώ θα κριθώ το επόμενο καλοκαίρι, αφού είμαι μόλις δέκα μέρες στην ομάδα. Καθημερινά προτείνονται πολλά και διάφορα ονόματα. Τα αξιολογούμε, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Σκοπός της εταιρείας δεν είναι να παίξει επικοινωνιακά παιχνίδια και να δώσει υπεραξία σε κάποιους ποδοσφαιριστές».

-το αν αναμένονται άμεσες εξελίξεις:

«Είναι πολύ άχαρη αυτή η διαδικασία, αφού ο παίκτης ακόμη και στο αεροπλάνο να μπει, δεν θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Αν δεν μπει στο γραφείο για να υπογράψει, δεν μπορείς να πεις τίποτε. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι μέσα στην εβδομάδα ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις. Γενικά, κοιτάμε και στην ελληνική αγορά και οι μεταγραφές έχουν μοιραστεί. 50% Έλληνες και 50% ξένοι. Αν μπορούσαμε, θα θέλαμε να έχουμε 11 ή 15 Ελληνόπουλα, όμως, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Θέλουμε να έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές, είτε είναι Έλληνες, είτε ξένοι».

-τους στόχους του Απόλλωνα τη νέα σεζόν:

«Βασικός στόχος είναι η άνετη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο για μια νεοφώτιστη ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα καταξίωσης του Απόλλωνα μετά από πολλά χρόνια στη Super League και το επόμενο καλοκαίρι να προσπαθήσουμε με τη βοήθεια της διοίκησης να κάνουμε κάποια πράγματα που αφορούν στο προπονητικό κέντρο, στη βελτίωση των ακαδημιών, αλλά και της πρώτης ομάδας. Τα έργα στη Ριζούπολη είναι αναγκαία για να μπορέσουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Μακροπρόθεσμα, ο στόχος της διοίκησης είναι να γίνουμε η τέταρτη ομάδα στο Λεκανοπέδιο. Θέλει χρόνο, όμως, υπάρχει διάθεση, όραμα και θέληση. Εμείς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα της διοίκησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x