Αγγλία

«Κατά 99% ολοκληρωμένη η απόκτηση της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη»

Σε σημερινό της δημοσίευμα η Mirror αναφέρει ότι απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Λεπτομέρειες απομένουν όπως όλα δείχνουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την Mirror να λέει ότι η υπόθεση είναι στο 99%.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης αποφάσισε τελικά την ολοκλήρωση της απόκτησης της Νότιγχαμ Φόρεστ με την εξαγορά του 99% των μετοχών της. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συμφώνησε να εξαγοράσει το ποσοστό του κάθε άλλο παρά δημοφιλούς Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Ο αμφιλεγόμενος Έλληνας μεγιστάνας προχωράει στην ολοκλήρωση του deal έπειτα από την αποφυγή του υποβιβασμού της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η συμφωνία θα πρέπει να εγκριθεί από τη Football League, δεδομένου ότι ο Μαρινάκης έχει κατηγορηθεί για στημένους αγώνες στην Ελλάδα. Οι κατηγορίες περιελάμβαναν προκαθορισμένα παιχνίδια, δωροδοκία και εκφοβισμό διαιτητών. Ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε ως επικεφαλής μίας οργάνωσης που αποκαλείτο “Το Σύστημα”.

Αλλά καμία κατηγορία δεν έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη για τον μεγιστάνα που έχει μία ναυτιλιακή εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας στο Κένσινγκτον. Τώρα, ο Αλ Χασάουι λέει ότι η εξαγορά του 99% βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής της ενόψει της συνάντησης του Μαρινάκη με τη Λίγκα αυτήν την εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x