Ισπανία

Κατά της επιστροφής του Μπεγερίν στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Τους λογούς για τους οποίους δεν είναι σύμφωνος με την επιστροφή του Μπεγερίν στην Μπαρτσελόνα, αν εκείνος ήταν προπονητής της, εξήγησε ο Τσάβι Ερνάντεθ.

Την αντίθεση του, σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μπεγεριν από την 'Αρσεναλ στο «Καμπ Νου», εξέφρασε μέσω δηλώσεων του ο άλλοτε θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ δόθηκε από τους «μπλαουγκράνα» στην Άρσεναλ το 2011 και έκτοτε έχει καταγράψει 89 συμμετοχές με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».

Οι φετινές εντυπωσιακές του εμφανίσεις, δεν άφησαν αδιάφορους τους Καταλανούς που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του.

Αυτά τα σχέδια, όμως, θα τα σταματούσε ο 37χρονος παλαίμαχος μέσος, αν κατείχε κάποιο ρόλο μέσα στον σύλλογο.

Αυτό διότι θεωρεί, πως δεν ήταν σωστό, που ο Μπεγερίν αποχώρησε από τον σύλλογο, ενώ εξέφρασε και την δυσπιστία του για τις αγωνιστικές του ικανότητες: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω δει να αγωνίζεται και δεν ξέρω αν θα πιάσει εδώ ή όχι. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, να αποδεχτώ πίσω παίκτες, οι οποίοι αποχώρησαν από τον σύλλογο στα 16 ,17 τους. Ήσουν εδώ, ζήτησες να φύγεις, τότε μην ξαναγυρίσεις».

Τέλος, έριξε και μια μικρή σπόντα στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της: «Δεν μπορεί ο σύλλογος να αφήνει πολλά υποσχόμενους παίκτες να φεύγουν. Πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση στο κομμάτι των ακαδημιών και να παίρνει πολλά περισσότερα από τα δικά της παιδιά η ομάδα».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x