Champions League

Κατά το ήμισυ… ίδιες Ατλέτικο και Ρεάλ (pic)

Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα συναντηθούν στον τελικό της 28ης Μαΐου, δεν διαφέρουν πάρα πολύ από τις ομάδες που προ διετίας διεκδίκησαν την κορυφή της Ευρώπης.

Το διάστημα των 735 ημερών φαντάζει αρκετά μεγάλο στη σύγχρονη ποδοσφαιρική πραγματικότητα, αλλά στην περίπτωση των Ατλέτικο και Ρεάλ δεν άλλαξαν και πολλά από τον προ διετίας τελικό μέχρι τον προσεχή φετινό.

Οι μεν «ροχιμπλάνκος» είναι ίδιοι κατά τα πέντε ενδέκατα, η δε «βασίλισσα» κατά τα έξι ενδέκατα, σε σχέση με τις συνθέσεις που είχαν το 2014 κι αυτές που αναμένεται να παρατάξουν στο Μιλάνο στις 28 του μήνα.

Για την Ατλέτικο «σταθεροί» είναι οι Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χουανφράν, Γκάμπι και Κόκε, με τους Όμπλακ, Χιμένες, Αουγκούστο, Σαούλ, Γκριζμάν και Τόρες να παίρνουν τις θέσεις των Κουρτουά, Μιράντα, Τιάγκο, Ραούλ Γκαρθία, Βίγια και Ντιέγκο Κόστα.

Για τη Ρεάλ παραμένουν οι Ράμος, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Μπέιλ, Ρονάλντο και Μπενζεμά, ενώ οι Νάβας, Μαρσέλο, Πέπε, Κασεμίρο και Κρόος έχουν αντικαταστήσει τους Κασίγιας, Κοεντράο, Βαράν, Κεντίρα και Ντι Μαρία.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x