Καταγγελία Μπέου: «Δύο ΠΑΕ εκβιάστηκαν από την ΕΠΟ για να ψηφίσουν υπέρ της»!

Σε μια σοβαρή καταγγελία για τις «μεθοδεύσεις» της ΕΠΟ, αλλά και την «υποταγή» ορισμένων ομάδων προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο -σε αργία- Δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε πως στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, δύο ΠΑΕ εκβιάστηκαν για να ψηφίσουν υπέρ της ομοσπονδίας, διαφορετικά δεν θα έπαιρναν άδεια και δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές!

«Δύο ΠΑΕ εκβιάστηκαν στη γενική συνέλευση. Δεν θα πω αν ήταν από Superleague ή Football League. Στην ΕΠΟ είχαν αποφασίσει να μην δώσουν άδεια σε αυτές τις ομάδες και να τους απαγορεύσουν να κάνουν μεταγραφές. Είχαν έτοιμες τις αποφάσεις και τα χαρτιά, όλα. Μόλις, όμως, οι δύο ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της ΕΠΟ, τότε σκίστηκαν οι αποφάσεις κι όλα καλά... Έτσι λειτουργεί η ΕΠΟ και αυτή η συμμορία...» είπε χαρακτηριστικά ο Μπέος.

Στη συνέχεια, «επιτέθηκε» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον Αλέξη Κούγια: «Δεν υπάρχει καμία ΕΕΑ. Έδωσαν άδεια στη Λάρισα με διπλό ΑΦΜ! Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά. Θα πρότεινα στον κ. Κούγια να κατέβει για πρόεδρος της ΕΠΟ...».

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δεν πρόκειται να γυρίσω ποτέ στα του ποδοσφαίρου, έχω αφοσιωθεί στην πόλη μου, στον Βόλο, έχω δεθεί συναισθηματικά και θα είμαι υποψήφιος στις νέες εκλογές του 2019. Στοίχημα παίζω όταν έχω την οικονομική δυνατότητα. Προχθές έπαιξα τη Γιουνάιτεντ, νίκησε στο 92' και πήρα 120 ευρώ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ