Ελλάδα

Καταγγελία-σοκ: «Μου επιτέθηκε φραστικά ο Καραπαπάς μέσα στο δικαστήριο»! (audio)

Φραστική επίθεση από τον Καραπαπά κατήγγειλε στον ΣΠΟΡ FM ότι δέχτηκε ο οπαδός της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου, που έχει κάνει μήνυση σε Περέιρα-Κασάμι! «Σήκω φύγε, ρε καραγκιόζη», είπε πως του φώναξε!

Απίστευτη καταγγελία στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα», με τους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά.

Ο οπαδός της ΑΕΚ, Χρήστος Γαρυφάλλου, που έχει κάνει μήνυση σε Περέιρα-Κασάμι για τις… περιβόητες χειρονομίες αμφότερων στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κατήγγειλε πως, προχθές (8/2), στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, δέχθηκε φραστική επίθεση από τον Κώστα Καραπαπά!

Αναλυτικά, είπε: «Καταρχήν, θα ήθελα να πω ότι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Και δεν καταλαβαίνω γιατί την… έπεσαν σε μένα και στον ανήλικο γιο μου στην εκπομπή του Τσουκαλά, όταν είχα κάνει τη μήνυση, με ακατανόμαστες, μάλιστα, εκφράσεις! Εγώ, το θέμα το έχω με τον κ. Περέιρα και τον κ. Κασάμι. Ένα ηθικό θέμα.

Ήταν να εκδικαστεί, λοιπόν, η αγωγή μου, προχθές, αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί η δικηγόρος μου, καθώς απουσίαζε στην Κρήτη. Έτσι, ζήτησα αναβολή, την οποία δεν δέχτηκε η έδρα. Μου είπε ότι πρέπει να πάρω άλλον δικηγόρο για την αναβολή. Βγάζω, οπότε, το τηλέφωνό μου, προκειμένου να καλέσω κάποιον και τότε, μου πέφτουν από την τσέπη 10 ευρώ. Πίσω μου ακριβώς ήταν ο κ. Καραπαπάς, ο οποίος μου φωνάζει: ''Σκύψε να πάρεις το μεροκάματό σου''.

Δεν ξέρω με ποια ιδιότητα ήταν εκεί. Δεν ήταν, πάντως, καλεσμένος σαν μάρτυρας. Με πείραξε πολύ αυτό, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πάω, τότε, να βγω έξω και μου ξαναφωνάζει ''αρκετά έκανες την πλάκα σου, σήκω και φύγε, ρε καραγκιόζη, από εδώ''

Έξω από την αίθουσα, δε, ήταν ένας τύπος ογκώδης. Ζήτησα, αν γίνεται, να με συνοδεύσει έξω ένας αστυνομικός, αλλά η δικαστής μού είπε ''δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι''. Παίρνω το 100 τηλέφωνο και ζητάω να έρθει ένας αστυνομικός, γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητά. Και όντως, ήρθαν σε 45 λεπτά, έδωσα στοιχεία, με συνόδευσαν μέχρι έξω και πήγα στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ώστε να καταγγείλω αυτό το γεγονός.

Εκεί, μου είπαν ότι ''εμείς δεν μπορούμε να σας δώσουμε συνοδεία και δεν είμαστε υποχρεωμένοι''. Ωστόσο, εγώ δεν ζήτησα συνοδεία, απλά ήθελα να καταγραφεί το συμβάν, γιατί έχω οικογένεια. ''Να πάτε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλετε μήνυση'', μου είπαν
».

Για το αν θα καταθέσει μήνυση -και- στον Κώστα Καραπαπά, ο κ. Γαρυφάλλου τόνισε: «Έχω πάει, ήδη, στη δικηγόρο μου, τη συντάσσουμε και θα την καταθέσω. Φοβήθηκα, με κοιτούσε με πολύ επίμονο και άγριο βλέμμα».

Τέλος, σημείωσε: «Ακόμη και αν με στείλουν στο νοσοκομείο, εγώ είμαι αποφασισμένος να το πάω μέχρι τέλους»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x