Ελλάδα

Καταγγελία της ΑΕΚ μέσω ΕΠΣ Κυκλάδων στον Τοπολιάτη λόγω… Ολυμπιακού

Σε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατά του αναπληρωτή προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Τοπολιάτη θα προχωρήσει η ΑΕΚ μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων – Πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός.

Συνεχίζει την τακτική της φουλ επίθεσης προς τα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ και πλέον στο επίκεντρο βρίσκεται ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Τοπολιάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ένωση» μέσω της ΕΠΣ Κυκλάδων αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία, καθώς ο γιος του ισχυρού παράγοντα της ΕΠΟ, Νίκος, εργάζεται ως προπονητής εδώ και αρκετά χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού ως προπονητής πλέον της Κ-17, ενώ μέχρι πρόσφατα είχε το αντίστοιχο πόστο στην Κ-15 της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν –και αυτό πρόκειται να ισχυριστούν- ότι πρόκειται για «ασυμβίβαστο», καθώς είναι αντιδεοντολογικό να εργάζεται σε μια ΠΑΕ ο γιος ενός από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στην ελληνικό Ομοσπονδία.

Πώς εμπλέκεται η ΕΠΣ Κυκλάδων με την όλη υπόθεση;

Η εν λόγω Ένωση αναμένεται να υπογράφει τη συγκεκριμένη καταγγελία –προφανώς εκπορευόμενη από την ΠΑΕ ΑΕΚ- καθώς πρόκειται για μία από τις πλέον αντιπολιτευόμενες εναντίον της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ στο παρελθόν οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί και στα δικαστήρια με τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ να ζητά την αποβολή της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς δεν αναγνώριζε τη διοίκησή της.

Τελικά, η ΕΠΣ Κυκλάδων κέρδισε τη συγκεκριμένη υπόθεση μέσω του διαιτητικού δικαστηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x