Κύπελλο Ελλάδας

Καταγγέλλει ΕΠΟ-Αστυνομία ο ΠΑΟ: «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας»

Σε καταγγελία της ΕΠΟ και της Αστυνομίας προχώρησε ο Παναθηναϊκός με αφορμή τη μη διεξαγωγή σύσκεψης όλων των φορέων. «Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας, η ευθύνη θα βαραίνει όσους κώφευσαν» αναφέρεται.

Ζήτησε έντονα να διεξαχθεί σύσκεψη μεταξύ όλων των φορέων ενόψει του επαναληπτικού με τον Ατρόμητο, αλλά το αίτημα του Παναθηναϊκού έπεσε στο... κενό.

Με αφορμή αυτό, το τριφύλλι κατήγγειλε την στάση της ΕΠΟ και της Ελληνικής Αστυνομίας, στις οποίες χρεώνει πως «η μία πετάει το μπαλάκι στην άλλη», ενώ καλεί τον κόσμο να είναι προσεκτικός καθώς «υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας».

«Ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Μετά λύπης μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε τις συναρμόδιες αρχές ΕΠΟ και Ελληνική Αστυνομία, οι οποίες προφασιζόμενες αναρμοδιότητα και πετώντας το μπαλάκι» ο ένας στον άλλο, κατ’ ουσία ακύρωσαν τη συνάντηση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός προκειμένου να εξετασθούν τα μείζονα θέματα ασφάλειας και διοργάνωσης του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον Ατρόμητο.

Στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πιστεύουμε ότι όλα θα κυλήσουν ήσυχα και ομαλά. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός εξάντλησε κάθε δυνατότητα, πράττοντας το ανθρωπίνως δυνατόν για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Πλέον η ευθύνη βαραίνει όσους επέλεξαν να κωφεύσουν στις εκκλήσεις μας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος προβοκάτσιας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x