Stoiximan Super League

Καταγγέλλει και πουλά Τσάβες ο Παναθηναϊκός

Ξένο σώμα αποτελεί ο Αντρές Τσάβες για τον Παναθηναϊκό, που προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης και ψάχνει τρόπο να πουλήσει το 50% του παίκτη που του ανήκει. Τη Δευτέρα οι διακανονισμοί.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ουσιαστικά ο Αντρές Τσάβες, καθώς μετά τη νέα επαφή που έγινε με την πλευρά του Αργεντινού φορ διαπιστώθηκε πως δεν έχει καμία διάθεση μεταμέλειας και επιστροφής στην ομάδα, παρότι ο μάνατζέρ του δηλώνει πως τον έχει συμβουλέψει για το αντίθετο. Οι «πράσινοι» το πήραν απόφαση πως δεν υπάρχει μέλλον στη συνεργασία αυτή και ήδη έχουν κινήσει τις διαδικασίες αποδέσμευσης του παίκτη, χωρίς μάλιστα να υπάρχει κανένα οικονομικό κόστος για το κλαμπ.

Συγκεκριμένα, η πράσινη ΠΑΕ έκανε ήδη καταγγελία της σύμβασης με τον ποδοσφαιριστή «πατώντας» στη δίχως ενημέρωση αναχώρησή του για την Αργεντινή και παραμονή του εκεί, με στόχο να σταματήσει να είναι υποχρεωμένη να τον πληρώνει, ενώ παράλληλα ήδη αναζητείται τρόπος να πωληθεί το 50% των δικαιωμάτων που έχει αγοράσει το «τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπόκα Τζούνιορς δεν εμπλέκεται καθόλου στη συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη, με το «τριφύλλι» να επιθυμεί να εξοικονομήσει τα χρήματα που οφείλει ακόμη στο σύλλογο της Αργεντινής.

Στο μεταξύ, το θέμα της υπογραφής των διακανονισμών που έχουν στα χέρια τους οι παίκτες παίρνει παράταση για τη Δευτέρα, καθώς η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μένει, λοιπόν, να φανεί αν θα υπογράψουν πως αποδέχονται να εισπράξουν το 40% της τελευταίας δόσης άμεσα και το 60% τον Ιανουάριο, όταν θα μπουν στα ταμεία χρήματα από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x