Stoiximan Super League

Καταγγέλλει Κούγια για τη συμπεριφορά του σε δημοσιογράφο ο ΠΣΑΤ

Τη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια απέναντι στο δημοσιογράφο Χάρη Γεωργούλα κατήγγειλε ο ΠΣΑΤ, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται εναντίον αθλητικών συντακτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου είναι υποχρεωμένος να καταγγείλει για άλλη μια φορά την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια, απέναντι σε επαγγελματίες αθλητικούς συντάκτες και συγκεκριμένα τον Χάρη Γεωργούλα, μέλους του Συνδέσμου.

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί στις δηλώσεις του κ. Κούγια, κινδυνεύουν πλέον για τον ίδιο να καταγραφούν, αν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό, στη σφαίρα της γραφικότητας. Δεν είναι η πρώτη φορά που, ο Αλέξης Κούγιας, καταφέρεται εναντίον επαγγελματιών αθλητικών συντακτών, με τέτοιο ύφος και επίπεδο δηλώσεων.

Του επιστρέφουμε ως επιεικώς απαράδεκτες και τις τελευταίες του δηλώσεις και τον καλούμε να αναλογιστεί πλέον ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται εσαεί, με τέτοιο τρόπο, στις ανά τακτά χρονικά διαστήματα περιπλανήσεις του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΣΑΤ εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στον συνάδελφο Χάρη Γεωργούλα, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος του και τιμά το χώρο τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική του διαδρομή
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x