Stoiximan Super League

Καταλήγει σε Ρέι για το τέρμα ο ΠΑΟΚ

Ο Ροντρίγκο Ρέι θα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός για την θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Αργεντινό.

Στον Ροντρίγκο Ρέι φαίνεται πως καταλήγει ο ΠΑΟΚ για την θέση του τερματοφύλακα, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να στρέφει πλέον την προσοχή του στην περίπτωση του Αργεντινού πορτιέρε.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επέμεινε για τον Οτσόα, αλλά ο Μεξικανός δεν απάντησε μέσα στο χρονικό περιθώριο που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, με αποτέλεσμα να στραφούν σε άλλη περίπτωση.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM από την Ολλανδία ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, μπορεί να γίνει μια ύστατη προσπάθεια για τον Μεξικανό, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι πλέον η προσοχή στραμμένη σε εκείνον.

Ο Ρέι περίμενε τον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα και έτσι πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν τον Αργεντινό της Γοδόι Κρους, ο οποίος θα αποκτηθεί με μεταγραφή.

Στις τάξεις του «δικεφάλου» θεωρούν συμφέρουσα τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο παίκτης φλερτάρει και με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει μεγάλο κίνητρο να διακριθεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x