Γ' Εθνική

Καταλήγουν σε συμφωνία Στέλιος Γιαννακόπουλος και Κηφισιά!

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δεν τα πήγε και άσχημα στη δεύτερη του δουλειά ως προπονητής και οι ιθύνοντες της Κηφισιάς θέλουν να τον κρατήσουν.

Η δεύτερη «περιπέτεια» του Στέλιου Γιαννακόπουλου ως προπονητής μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη. Ο παλαίμαχος ακραίος χαφ έκανε έργο στην Κηφισιά και κατάφερε να κρατήσει τον σύλλογο στη Γ’ Εθνική δίνοντας μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική με τον Αστέρα Βάρης.

Ο νεαρός και πρώην τεχνικός του Πανηλειακού αντικατέστησε τον Δημήτρη Παπασπύρου, ο οποίος απολύθηκε στις 15 Φλεβάρη μετά την ήττα στο Ρέθυμνο από την, σχεδόν, υποβιβασμένη Επισκοπή. Αναλαμβάνοντας, κλήθηκε να κοουτσάρει για 12 αγωνιστικές και το «ρεκόρ» του ήταν τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η διοίκηση του Βασίλη Γαντζούλα βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιαννακόπουλο και μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί το καταλυτικό ραντεβού. Το κλίμα στις σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλό και αναμένεται συμφωνία, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Αρχικά, θα γίνει το καθιερωμένο «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στο τραπέζι οι μεταγραφικοί στόχοι που θα κρατήσουν τους «κυανόλευκους» και του χρόνου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x