Ισπανία

«Καταπίνει» χιλιόμετρα ο Κρόος

Ούτε λόγος για ξεκούραση για τον Τόνι Κρόος, ο οποίος παρά τις συνεχείς αγωνιστικές του υποχρεώσεις έπαιξε σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την Κουλτουράλ Λεονέσα (7-1).

Αγώνες σαν και αυτόν με την Κουλτουράλ Λεονέσα δίνουν την ευκαιρία σε ομάδες σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει ροτέισον, να παρουσιάζεται με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού η χρονιά που ακολουθεί είναι μακρά και επίπονη.

Αυτό ισχύει φυσικά στους «μερένχες», για αυτό ο Ζιντάν προχώρησε σε αρκετές αλλαγές βάζοντας νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε περίπατο της Ρεάλ, αφού επικράτησε εύκολα με το εμφατικό 7-1.

Όλα αυτά δεν αγγίζουν τον Τόνι Κρόος, βέβαια, αφού ο Γερμανός κεντρικός χαφ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια και της χθεσινής αναμέτρησης παρά τις συνεχείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Champions League.

Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε ο Ζιντάν: «Έπρεπε να παίξει ο Κρόος γιατί είχαμε πολλές απουσίες σε αυτή τη θέση. Είχαμε σχέδιο να τον αποσύρουμε από το γήπεδο στο φινάλε για να ξεκουραστεί, αλλά ήθελε να παίξει σε όλο το ματς. Τον ρώτησα και μου είπε πως ένιωθε καλά και θα συνέχιζε, ήταν ένα απλό ματς για εκείνον».

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x