Stoiximan Super League

Καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Ολυμπιακού ο Βούλιτς

Με τον Παπάζογλου στα στόπερ και τον Χουάρες στα χαφ είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο. Σκέψεις και για Μπαρτολίνι, Ελμπάζ.

Το πιο δύσκολο παιχνίδι του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δίνει το ερχόμενο Σάββατο ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι που δεν θεωρείται εντός προγράμματος για να πάρεις κάποιο θετικό αποτέλεσμα αλλά εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Ζόραν Βούλιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ζόναταν Μπιτζιμίν, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ. Σαν πρώτη σκέψη υπάρχει να πάρει την θέση του στα στόπερ ο Παπάζογλου και να παίξει παρέα με τον Κύργια παρότι ο τεχνικός του Απόλλωνα θέλει τον πρώτο να αγωνίζεται κυρίως στα χαφ. Εφόσον, πάντως, γίνει η εν λόγω αλλαγή, οι δύο Έλληνες αμυντικοί θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος μαζί στο κέντρο της άμυνας. Θέση βασικού, πάντως, διεκδικεί και ο Μπαρτολίνι που προπονείται τις δύο τελευταίες ημέρες κανονικά.

Εφόσον ο Παπάζογλου παίξει στα στόπερ, στον άξονα δίπλα από τον Κονέ φαίνεται πως θα βρεθεί ο Χουάρες σαν καθαρός κόφτης. Ο Μάατσι όλα δείχνουν πως θα είναι βασικός στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής καθώς είναι συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στην άλλη πλευρά θα βρίσκεται ο Αλμπάνης. Ο Ανιέτε σαν περιφερειακός επιθετικός, με τους Καστιγέχος-Ελμπάζ να διεκδικούν μια θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Φυσικά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και… έκπληξης από τον Ζόραν Βούλιτς. Να αλλάξει την διάταξη του Απόλλωνα σε 4-3-3, για να γεμίσει το κέντρο και να μην επιτρέψει στους παίκτες του Ολυμπιακού να πλησιάσουν πολλές φορές την περιοχή του και να παίξει με πιο… ευέλικτο σχήμα στην επίθεση και ταχύτερους επιθετικούς.

Τέλος, μοιάζει πολύ πιθανό να δούμε και τον Κιταμπάλα να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα με την έκβασή του, καθώς ήταν εξαιρετικός στο ματς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x