Stoiximan Super League

Κατάθεση Καϋμενάκη: «Δεν μου ζήτησε χρήματα ο Μπέος»

Στην κατάθεσή του σήμερα για την υπόθεση Koriopolis ο Γιάννης Καϋμενάκης υποστήριξε ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν του ζήτησε ποτέ χρήματα για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου το οποίο είχε λήξει με νικήτρια την ομάδα της Αρκαδίας με 2-1 στις 3 Μαρτίου του 2011 ήταν το επίκεντρο στη σημερινή ημέρα καταθέσεων για την υπόθεση του Koriopolis.

Στην κατάθεσή του ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης υποστήριξε ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν του ζήτησε χρήματα. Λόγια τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το περιεχόμενο της δικογραφίας, η οποία υποστήριζε –βάσει μιας συνομιλίας μεταξύ του Νίκου Πατέρα και του Μάκη Ψωμιάδη- ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου ζήτησε 500.000 για να «δώσει» τη νίκη στον Αστέρα και να σωθεί.

Ο Μπέος υποστήριξε ότι πριν από 20 ημέρες έφτασε στο γραφείο του ένας ανώνυμος φάκελος. Αυτός περιείχε μια συνομιλία που είχε καταγράψει η ΕΥΠ η οποία δεν έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Η συνομιλία όπως υποστήριξε είναι μεταξύ Πατέρα-Ψωμιάδη, με τον Μπέο να υποστηρίζει πως με αυτήν ανατρέπεται η προηγούμενη συνομιλία και πως αποδεικνύεται πως το ματς παίχτηκε στα ίσια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x