Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα που προκύπτουν από την Αυστρία και συγκεκριμένα από το φιλικό ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Βέρντερ Βρέμης.

Έπειτα από 20 λεπτά στο β’ ημίχρονο, ο άσος του Άγιαξ, Νούρι, ένιωσε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο όλο το ιατρικό τιμ των Ολλανδών. Κατά τη διάρκεια των πρώτων βοηθειών, οι γιατροί κάλυψαν τον Νούρι με πετσέτες ώστε να μην βλέπει ο κόσμος το τι συμβαίνει, ενώ την ίδια ώρα οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν απομακρυνθεί από το σημείο και προσεύχονταν.

Στη συνέχεια, ένα ελικόπτερο έφτασε στο σημείο για να πάρει τον παίκτη, με τον Άγιαξ την ίδια ώρα να γράφει ότι «φαίνεται ως σοβαρή κατάσταση».

Φυσικά, δεν δόθηκε συνέχεια στο φιλικό και οι διοργανωτές του φιλικού ζήτησαν από τον κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο.
De traumaheli arriveert. @afcajax #bidden #Nouri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike (@mike_verweij) στιςOok @edwinvandersar1 kijkt aangeslagen toe hoe #Nouri per heli naar ziekenhuis wordt vervoerd #bidden #Ajax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mike (@mike_verweij) στιςinner

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ