Stoiximan Super League

Κατέθεσαν Μάνταλος και Τσινιάρης για το «Koriopolis»

Ακόμη τέσσερις μάρτυρες κατέθεσαν την Πέμπτη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για το «Koriopolis» και μεταξύ αυτών ήταν ο διαιτητής, Σταύρος Μάνταλος και ο παλαίμαχος ρέφερι, Μιχάλης Τσινιάρης.

Τέσσερις μάρτυρες κατέθεσαν την Πέμπτη στην εκδίκαση της έφεσης των καταδικασθέντων σε πρώτο βαθμό για το «Koriopolis». Οι δύο ήταν οι Σταύρος Μάνταλος και Μιχάλης Τσινιάρης (παλαίμαχος διαιτητής). Επίσης, βρέθηκαν στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας υπάλληλος του ΣΔΟΕ και ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ.

«Ούτε είμαι παίκτης του στοιχήματος, ούτε γνωρίζω τα στοιχηματικά», ανέφεραν οι πρώτοι δύο σύμφωνα με τη «Live Sport» και τόνισαν ότι δεν αντιλήφθηκαν κάτι ύποπτο στην απόδοσή των ποδοσφαιριστών στα παιχνίδια που είχαν διευθύνει όπου βρίσκονται στη δικογραφία.

Η επόμενη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουλίου και πρόκειται να καταθέσουν 23 ακόμη μάρτυρες. Υπενθυμίζεται ότι για έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα με ποινές από 2 έως 4,5 χρόνια με αναστολή ή ανασταλτικό χαρακτήρα οι Θωμάς Μητρόπουλος (πρώην ιδιοκτήτης Ηλυσιακού), Κωνσταντίνος Ραβιόγλου (πρώην ιδιοκτήτης Αγροτικού Αστέρα), Διονύσης Κωστούλας (πρώην ιδιοκτήτης Αναγέννησης Καρδίτσας) και Περικλής Αμανατίδης (προπονητής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x