Γενικά

Κατέθεσε έφεση ο Πλατινί

Έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κατέθεσε ο Μισέλ Πλατινί, τον οποίο στηρίζουν η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας και η συνομοσπονδία της Νοτίου Αφρικής.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Μισέλ Πλατινί, όπως άλλωστε και ο Σεπ Μπλάτερ, έχουν σκοπό να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης της επιτροπής δεοντολογίας της FIFA, κάτι που φαίνεται σύμφωνα με το BBC, να έκανε ήδη ο πρόεδρος της UEFA.

Η έφεση από την πλευρά του Πλατινί, κατατέθηκε στη FIFA, έχοντας τη δεδηλωμένη στήριξη, τόσο από τη ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, όσο και από την ποδοσφαιρική συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής.

Μάλιστα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας, φαίνεται να ζήτησε την παρέμβαση από το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), ούτως ώστε να μπορέσει να διασφαλιστεί η υποψηφιότητα του Πλατινί για την προεδρία της FIFA.

Θυμίζουμε ότι η επιτροπή δεοντολογίας της FIFA, έχει επιβάλει ποινή αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για διάστημα 90 ημερών, τόσο σε Μπλάτερ, όσο και σε Πλατινί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x