Stoiximan Super League

«Απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ για Πάουλσεν η Χάμαρμπι»

Επίσημη πρόταση στην Χάμαρμπι για τον Μπγιόρν Πάουλσεν κατέθεσε η ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα, με τη σουηδική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά.

Μπορεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες να έχουν ρίξει τους τόνους σχετικά με το ενδιαφέρον για τον Μπγιόρν Πάουλσεν, αναζητώντας στην αγορά έναν κεντρικό αμυντικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ωστόσο στη Σουηδία εξακολουθούν να κρατούν υπαρκτό το συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα η σουηδική ιστοσελίδα fotbolldirekt.se σε σημερινό δημοσίευμά της, αναφέρει πως η Ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Χάμαρμπι για τον υψηλόσωμο στόπερ, η οποία ωστόσο κρίθηκε αρκετά χαμηλή από το σουηδικό σύλλογο με συνέπεια η απάντηση που έλαβαν οι κιτρινόμαυροι να είναι αρνητική.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Χάμαρμπι για να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ζητά ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ, με τις δύο πλευρές να απέχουν αρκετά για την ώρα και να μην μοιάζουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Μάλιστα, όπως τονίζεται οι Σουηδοί δεν… καίγονται να πουλήσουν τον Πάουλσεν, μια και εντός των επομένων ημερών πρόκειται να αποχωρήσει ένας ακόμη αμυντικός, ο Πα Ντίμπα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x