Stoiximan Super League

Καθαρά… δεύτερη

Η ΑΕΚ νικά απόψε Πανθρακικό, απουσίες και… βροχή και αυξάνει το ήδη μεγάλο προβάδισμά της για τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Στον πάγκο ο Γιόχανσον, το πλάνο του Πογέτ.

Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) απέναντι στον Πανθρακικό, προκειμένου να αυξήσει στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η ομάδα της Κομοτηνής να είναι ουσιαστικά καταδικασμένη, ωστόσο προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ενώ συν τοις άλλοις το έργο της «Ένωσης» δυσχεραίνεται από τις κακές καιρικές συνθήκες και από τις απουσίες.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπαρμπόσα, Βάργκας, Ντίντακ και Τζεμπούρ, καθώς και τους τραυματίες Μπακάκη και Σουκουλίνι. Παράλληλα, ο Γιόχανσον θα είναι μεν στη 18άδα, αλλά στον πάγκο, καθώς λογικά θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί και ταυτόχρονα να πάρει ανάσες.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπαρόχα στο τέρμα, τους Σοϊλέδη και Γκάλο στα δύο άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στόπερ. Ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Κορδέρο και Μάνταλο στο πλευρό του, ενώ Πλατέλλας και Αραβίδης θα πλαισιώνουν τον Πέκχαρτ στη γραμμή κρούσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Άρθο, Μπουονανότε, Βλαχομήτρος και Κρισάντους. Οι απουσίες έφεραν τον Νιγηριανό στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από πολλές εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x