Σκωτία

«Καθάρισε» από νωρίς η Σέλτικ

Συνεχίζει να ξεφύγει σταθερά από τους διώκτες της στη βαθμολογία της Scottish Premier η Σέλτικ, μετά το 1-0 επί της Πάρτικ στη Γλασκώβη, σε εξ αναβολής ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

Η Σέλτικ νίκησε 1-0 την Πάρτικ στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης, σε εξ αναβολής ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Scottish Premier και ξέφυγε με +14 στην κορυφή από τη δεύτερη θέση και την «αιώνια» αντίπαλο, Ρέιντζερς, δείχνοντας πως πλησιάζει η ώρα που θα σηκώσει το τρόπαιο και της φετινής πρωταθλήτριας, έχοντας ένα ματς λιγότερο από τους «διαμαρτυρόμενους» και δείχνοντας σε φοβερή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αφού παρέμεινε για 21ο ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση και εξακολουθούν να κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Οι «καθολικοί» σκόραραν με τον Σινκλέρ στο 16’, έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο χαλάρωσαν, ενόψει και της Boxing Day των Χριστουγέννων.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Γκαμπόα, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Μίλερ (63’ Ιζαγκίρε), Ρόμπερτς, Χέντερσον, Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ, Σινκλέρ (69’ Αρμστρονγκ), Ντεμπελέ (76’ Γκρίφιθς)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x