Κύπρος

«Καθάρισε» η ΑΕ Λεμεσού

Εκμεταλλεύτηκε τα «στραβοπατήματα» των «μεγάλων» η ΑΕ Λεμεσού, μετά το 3-1 στην Κατωκοπιά επί της Δόξας και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος, μετά από δύο αγωνιστικές.

Η ΑΕ Λεμεσού νίκησε άνετα 3-1 στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο μέχρι στιγμής, αφού εκμεταλλεύτηκε τις «γκέλες» των «μεγάλων» στα ματς του Σαββάτου.

Αντίθετα, η Δόξα έμεινε ουραγός και χωρίς πόντο.

Έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή οι Ομόνοια και Απόλλων Λεμεσού, με τους πρωτευουσιάνους να έρχονται 2-2 στη Δερύνεια με την τοπική Αναγέννηση, που πήρε τον πρώτο της βαθμό, και την ομάδα της Λεμεσού να παραχωρεί 0-0 στον Άρη στο τοπικό ντέρμπι και να του δίνει τη δυνατότητα να πάρει το δεύτερο βαθμό του. Έτσι, αμφότερες οι ομάδες βρέθηκαν στο -2 από την ΑΕΛ.

Πρώτος βαθμός για την Ανόρθωση, που παραχώρησε 0-0 στη Νέα Σαλαμίνα και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x