Βέλγιο

«Καθάρισε» η πρώτη δυάδα, σκόραραν οι Καρέλης, Νίνης (video)

Σχετικά άνετα οι δύο πρωτοπόροι της Jupiler League «καθάρισαν» τις αντιπάλους τους στη 12η αγωνιστική και παρέμειναν σταθερά στις θέσεις τους.

Η πρωτοπόρος Βάρεγκεμ «πέρασε» με 2-0 από την έδρα της Σεν Τρούιντεν και την άφησε οριακά εκτός των δύο τελευταίων θέσεων. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Λάραγκερ και Ντε Φο.

Η δεύτερη Αντερλεχτ νίκησε 2-0 τη Μαλίν στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» και έμεινε στο -2 από την πρώτη θέση, αφήνοντας τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1988 στο -4 από την προνομιούχο εξάδα. Σκόρερ των «αντερλεχτουά» ήταν οι Τεόντορτζικ και Τιλεμανς με πέναλτι.


Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Ρουφ, Νιούτινκ, Σοβά (86’ Ντεσάχτ), Μπατζί, Τίλεμανς, Ντέντονκερ, Στάντσιου, Χάνι (88’ Μπρούνο), Καπέλ, Ατσεαμπόνγκ, Τεόντορτζικ (78’ Χαρμπαουί)


Η Κλαμπ Μπριζ σάρωσε 4-0 τη Βέστερλο στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», παρέμεινε στην τέταρτη θέση και άφησε τη φιλοξενούμενη στην τελευταία. Σκόρερ των «μπριζουά» ήταν οι Κουλς δις, Φόρμερ και Πίνα.


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Φαν Ρίιν, Πουλέν, Κουλς, Ντενσβίλ, Κλαντεμίρ, Πίνα, Βάνακεν (67’ Ντιαμπί), Φόρμερ (83’ Βλιέτινκ), Βόσεν, Λιμπόμπ (74’ Στορν)


Η κόντρα των Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη και Γκενκ του Νίκου Καρέλη, ο οποίος, επίσης, σκόραρε, έβγαλε νικήτρια την πρώτη με 2-1, χάρη στο γκολ του Ντιεντί στο 82’ και έφερε τους γηπεδούχους στην τρίτη θέση. Δείτε τα δύο γκολ των Ελλήνων:







Δε βολεύει κάποια εκ των Κορτράικ και Ούπεν το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα της πρώτης, αφού αμφότερες έμειναν μακριά από τους στόχους τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x