Europa League

«Καθάρισε» η Σαχτάρ

Με μια καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, η Σαχτάρ νίκησε 1-0 τη Θέλτα στο «Μπαλαϊδος» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Europa League και έκανε βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.

Η Σαχτάρ νίκησε 1-0 στο «Μπαλαίδος» τη Θέλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Europa league και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση στους «16»της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Ουκρανοί αιφνιδίασαν και με μία καταπληκτική αντεπίθεση σκόραραν με τον Λέσουκ στο 26’.

Οι παίκτες του Εντουάρντο Μπερίσο ήταν ανώτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Πιατόφ, όμως με μία καταπληκτική αντεπίθεση που ξεκίνησε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Σαχτάρ, ο Λέσουκ με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0-1. Οι Γαλιθιάνοι πίεσαν την εστία του Πιατόφ, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι «βιγκίστας» συνέχισαν να πιέζουν την εστία των πρωταθλητών Ουκρανίας στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και δημιουργούσαν κάποιες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, με μοιραίο τον Καμπράλ. Οι αλλαγές της Σαχτάρ ισορρόπησαν το ματς για τους φιλοξενούμενους, που δημιούργησαν και αυτοί κάποιες καταστάσεις στην εστία του Αλβαρεθ, χωρίς να αλλάξει κάτι και οι Ουκρανοί πανηγύρισαν τη νίκη-πρόκριση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x