Βέλγιο

«Καθάρισε» και περιμένει η Κλαμπ Μπριζ

Σχετικά εύκολα, η Μπριζ «καθάρισε» 3-1 την Οστάνδη στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» και πλησίασε στο -5 από την Αντερλεχτ στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ της Jupiler League, μέσω της πέμπτης αγωνιστικής.

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 3-1 την Οστάνδη στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και μείωσε στο -6 από την πρωτοπόρο της ειδικής βαθμολογίας Αντερλεχτ, έστω και προσωρινά, με τους «αντερλεχτουά» να έχουν ένας ματς λιγότερο και να παίζουν την Πέμπτη κόντρα στη Σαρλερουά, οπότε οι «μπριζουά» ελπίζουν σε «γκέλα» τους, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να τους «κλέψουν» τον τίτλο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις και εξακολουθούν να ελπίζουν για την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι περυσινοί πρωταθλητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και «καθάρισαν» με τα τέρματα των Βόσεν και Ιθκιέρντο.


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Πουλέν, Παλάσιος, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ (45' Κουλς), Σίμονς, Κλαντεμίρ, Βάνακεν, Ροτάριου (82' Λιμπόμπ), Βόσεν, Ιθκιέρντο (90' Ενζελς)



Tα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής (play-offs τίτλου):

Τρίτη 25/3
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γάνδη 0-2
(25' Κούμπο, 93' Καλιφά Κουλιμπαλί)

Τετάρτη 26/4
Μπριζ - Οστάνδη 3-1
(32' Βόσεν, 33' και 69' Ισκιέρδο / 15' Ντιματά)

Πέμπτη 27/3
Άντερλεχτ - Σαρλερουά (21:30)


Η βαθμολογία των play-offs τίτλου:

1. Άντερλεχτ 41
2. Γάνδη 36
3. Μπριζ 35
4. Σαρλερουά 30
5. Ζούλτε Βάρεχεμ 29
6. Οστάνδη 28


Έστω και δύσκολα, η Μαλίν νίκησε 1-0 στο Μέχελεν τη Σεν Τρούιντεν για την πέμπτη αγωνιστική και βρέθηκε με +2 στην κορυφή του πρώτου γκρουπ για την έξοδο στο Europa League, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -5.

«Κόλλησε» στην έδρα της Ούπεν η Γκενκ και με το 1-1 που απέσπασε από τους γηπεδούχους, παρέμεινε ,μεν στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ, όμως με +5 από τη δεύτερη Κορτράικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο -6.

«Έβγαλαν τα μάτια» τους οι Μουσκρόν και Λόκερεν με το μεταξύ τους 2-2 στην έδρα της πρώτης στην προσπάθεια να πλησιάσουν την πρώτη θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x