Κύπελλο Ελλάδας

Καθάρισε και… πήρε μαζί της τον Παναιτωλικό η Ξάνθη

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου -καθαρίζοντας και για τον Παναιτωλικό- βρέθηκε η Ξάνθη. Πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού και σφράγισε την πρόκριση τη δική της και των Αγρινιωτών.

Την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα εξασφάλισε η Ξάνθη.

Πολύ ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, οι ακρίτες πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού και σφράγισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με φόρα από τα καλά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος που τους έχουν φέρει στην πεντάδα της Σούπερ Λίγκας, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκαν με τον Κάστρο στο 32’.

Αφού διαχειρίστηκαν λοιπόν στη συνέχεια το παιχνίδι, το καθάρισαν οριστικά με πέναλτι που κέρδισε (σε χέρι του Καπτέλι) και εκτέλεσε ο ίδιος ο Ορφανίδης στο 60’. Το μόνο που κατάφεραν από ‘κει και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με ωραίο σουτ του Ζυνγκερίδη, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον αποκλεισμό τους.

Διότι με το σημερινό αποτέλεσμα, εκτός της Ξάνθης, προκρίνεται αυτόματα και ο Παναιτωλικός, που ευνοείται στην ισοβαθμία με τους Σερραίους και κατά συνέπεια θα πάει αδιάφορος στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Ξάνθη 9 (8-3)
Παναιτωλικός 3 (2-2)
Πανσερραϊκός 3 (3-4)
Εργοτέλης 0 (2-6)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x