Champions League

«Καθάρισε» με Καβάνι η Παρί

Με τον Έντινσον Καβάνι να σκοράρει δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά και τον Αρεολά να αποκρούει πέναλτι ενδιάμεσα (59’) η Παρί επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Λουντογκόρετς.

Ο Έντινσον Καβάνι αυτή τη φορά βρέθηκε σε καλή μέρα και η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να πορευθεί με μεγαλύτερη άνεση στον 1ο όμιλο και να μοιραστεί την κορυφή με την Άρσεναλ. Οι Γάλλοι είδαν τους Βούλγαρους να προηγούνται με τον Νατάναελ (16’), όμως ο Ματουιντί ισοφάρισε πριν τελειώσει το πρώτο μέρος (41’). Ο Καβάνι στο 56’ και το 60’ έδωσε τη νίκη στην Παρί, ενώ ο Αρεολά έπιασε πέναλτι του Μίτο στο 59’.

Στο 6’ πρώτη καλή στιγμή με τον Καβάνι για την Παρί, η μπάλα έξω. Η Λουντογκόρετς όμως ήταν αυτή που κατάφερε να αιφνιδιάσει με μια έξοχη εκτέλεση φάουλ με το αριστερό, έξω από την αριστερή γωνία της περιοχής της Παρί και να γράψει το 1-0, βάζοντας δύσκολα στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η Παρί αντέδρασε άρχισε να κερδίζει πολλά κόρνερ και να πολιορκεί την περιοχή των Βούλγαρων. Καλές στιγμές είχαν οι φιλοξενούμενοι με τους Ντι Μαρία (22’), Λούκας (26’) και Τιάγκο Σίλβα (31’) που όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τελικά στο 41ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ασίστ του Βεράτι, ο Ματουιντί βρέθηκε από αριστερά ξεμαρκάριστος στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό ψύχραιμα τον Στογιάνοφ για να γράψει το 1-1.

Το δεύτερο μέρος είχε ένα φοβερό πεντάλεπτο από το 56’ μέχρι το 60’ όπου ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα. Στο 56’ από εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία, ο Καβάνι έκανε το 1-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Λουντογκόρετς κέρδισε πέναλτι σε παράβαση του Τιάγκο Μόττα. Εκεί ο Μίτο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά ο Αρεόλα απέκρουσε. Έτσι στην αμέσως επόμενη φάση σχεδόν η Παρί έφτασε στο 1-3 με τον Καβάνι να σκοράρει για 2η φορά μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετά από ασίστ του Λούκας για το 3-1.



Η 2η αγωνιστική:

Άρσεναλ – Βασιλεία 2-0
(7’ 26’ Γουόλκοτ)

Λουντογκόρετς – ΠΣΖ 1-3
(16’ Νατάναελ – 41’ Ματουιντί, 56’, 60’ Καβάνι)

Η βαθμολογία:

ΠΣΖ4
Άρσεναλ 4
Λουντογκόρετς 1
Βασιλεία 1

Η επόμενη αγωνιστική (3η):

Άρσεναλ – Λουντογκόρετς:

Παρί Σεν Ζερμέν – Βασιλεία:


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x