Κύπρος

«Καθάρισε» ο ΑΠΟΕΛ… και τώρα Ντόρτμουντ!

Με τον Πραξιτέλη Βούρο να αγωνίζεται σε όλο το 90άλεπτο, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε… χαλαρά Δόξα Κατωκοπιάς (2-0) και απουσίες και στρέφει, πλέον, το βλέμμα του στη μεγάλη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΑΠΟΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη και «νικώντας» και τις εννέα(!) απουσίες της, επικράτησε άνετα 2-0 της Δόξας Κατωκοπιάς, στην αναμέτρηση που άνοιξε την 6η αγωνιστική.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και δεύτερη διαδοχική, που πέτυχε το «τρίποντο» χάρη στα γκολ των Μίκαελ Ποτέ (30') και Ιγκόρ Ντε Καμάργκο (86'), με τον Πραξιτέλη Βούρο να είναι βασικός και θετικός στο ματς.

Στον αγώνα που έγινε στο ΓΣΖ (λόγω της επανασποράς στο ΓΣΠ), οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν ανώτεροι, αν και για άλλη μια φορά δυσκολεύτηκαν στην παραγωγή φάσεων και πλέον, στρέφουν το βλέμμα τους στη μεγάλη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, την ερχόμενη Τρίτη, στην Κύπρο, για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ, να σημειώσουμε τέλος, έφτασε τους 10 βαθμούς (σε πέντε παιχνίδια) και ανέβηκε -προσωρινά- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, αλλά και ματς λιγότερο, αυτό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x