Euro 2016

«Καθάρισε» ο Αρντά Τουράν για την Τουρκία

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να μην αγωνίζεται λόγω της τιμωρίας των «μπλαουγκράνα», για την Τουρκία όμως ο Αρντά Τουράν παραμένει αναντικατάστατος και την οδήγησε στο «φιλικό» 2-1 επί του Κατάρ.

Λίγες πριν το φιλικό απέναντι στην Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία ταξίδεψε μέχρι την Ντόχα όπου τέθηκε αντιμέτωπη του Κατάρ.

Οι γείτονες οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέση στα τελικά του EURO 2016, αιφνιδιάστηκαν από τους γηπεδούχους που πήραν κουράγιο από τους 12.000 συμπατριώτες τους που βρέθηκαν στις εξέδρες και είδαν στο 26’ τον Αλί Ασανταλά να ανοίγει το σκορ.

Ωστόσο, τη λύση έδωσε ένας παίκτης που από το καλοκαίρι δεν έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο, τον Αρντά Τουράν. Ο ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι το Γενάρη λόγω της σχετικής τιμωρίας των «μπλαουγκράνα», δεν έδειξε καθόλου… σκουριασμένος και «καθάρισε» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό αφού στο 69’ ήταν εκείνος που ισοφάρισε, ενώ στο 72’ από τα δικά του πόδια προήλθε το τέρμα του Τζενκ Τοσούν με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 υπέρ της Τουρκίας.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ενδιαφέρεται για τον Σερντάρ Αζίζ και τον Ογκουζχάν Οζιακούπ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x