Γ' Εθνική

Καθάρισε ο «Πέρο» για ΟΦΗ

Έκανε την αρχή ο ΟΦΗ! Με γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη στο 81’ επικράτησε (1-0) της Κηφισιάς στην 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και πήραν το πρώτο φετινό τρίποντο στο ντεμπούτο του Γκουλή στον πάγκο.

Με χρυσό σκόρερ τον Αλέξη Περογαμβράκη ο ΟΦΗ πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στην τρίτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας 1-0 της Κηφισιάς, στο ντεμπούτο του Γκουλή στον πάγκο.

Οι Ηρακλειώτες έδειξαν αγχωμένοι, αφού τα περιθώρια για νίκη είχαν στενέψει, μετρώντας μια ήττα και μια ισοπαλία στις πρώτες αγωνιστικές. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη –ο Πόποβιτς μάλιστα είχε και δοκάρι- με την λύτρωση να έρχεται τελικά στο 81’ απ’ τον Αλέξη Περογαμβράκη, μετά από ωραία ενέργεια του Φαμπίνιο.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (92' Πιθαρούλης), Πόποβιτς, Κοιλιάρας (46' Κοιλιάρας), Φαμπίνιο.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Γουμάγιας, Γκίκας, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας (87' Γεωργιάδης), Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος, Βέρμπης (76' Παλιαρούτας), Γκέζος (51' Οσανάι), Χαϊκάλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Αστέρας Βάρης – Ηλυσιακός 0-1
Ιάλυσος – ΠΑΟ Κρουσώνος 3-0
Τράχωνες – Ιωνικός 1-2
Επισκοπή – Γλυφάδα 0-1
Φωστήρας – Τριγλία Ραφήνας 1-1
ΟΦΗ – Κηφισιά 1-0
Εθνικός – Ατρόμητος Πειραιά 3-0
Ηράκλειο – Ερμής Ζωνιανών 2-1'

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα σε όλους τους ομίλους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x