Βέλγιο

«Καθάρισε» το ντέρμπι η Μπριζ

Μια ανώτερη κατά διαστήματα Μπριζ νίκησε 2-0 την Οστάνδη στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Jupiler League και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Μπριζ νίκησε 2-0 την Οστάνδη στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Jupiler League και βρέθηκε στη δεύτερη θέαση της βαθμολογίας και με -1 από την πρωτοπόρο Βάρεγκεμ.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην τρίτη θέση του πίνακα και περιμένουν τι θα κάνει η Αντερλεχτ την Κυριακή στην έδρα της Κορτράικ.

Οι περυσινοί πρωταθλητές ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και «καθάρισαν» με τα τέρματα των Ιθκιέρντο στο 58’και Βόσεν στο 94’.


Η σύνθεση της Μπριζ: Μπουτέλ, Φαν Ρίιν, Πουλέν, Κουλς, Ντενσβίλ, Σίμονς, Βάνακεν, Βόρμερ, Βόσεν, Ιθκιέρντο (86’ Κλαντεμίρ), Λιμπόμπ (73’ Ραφαέλοφ)


Όλα αυτά τα ευνόησε και το 1-1 της Ζούλτε Βάρεγκεμ με την Μπέβερεν εκτός έδρας, που μπορεί να την κράτησε στην κορυφή, αλλά με +1 από τη δεύτερη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με +4 από τις τελευταίες θέσεις.

«Γκέλα» και για τη Γάνδη, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Βέστερλο, βρέθηκε στην τέταρτη θέση στην ισοβαθμία με την Οστάνδη και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να ξεφύγουν από την τελευταία θέση.

Πήρε «ανάσα» η Σεν Τρούιντεν, νικώντας εντός έδρας 2-0 τη Μουσκρόν, βρέθηκε στο +2 από την τελευταία θέση και άφησε οριακά εκτός αυτής τους φιλοξενούμενους.



Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 2/12
Μαλίν- Ούπεν 1-0
(90' Ζααντί)

Σάββατο 3/12
Μπριζ - Οστάνδη 2-0
(58' Ισκιέρδο, 94' πέν. Βόσεν)

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μπέβερεν 1-1
(4' Λέιγ / 36' Γκάνο)

Σεν Τρούιντεν - Μουσκρόν 1-0
(52' Ρούμπεν Φερνάντες)

Βέστερλο - Γάνδη 0-0

Κυριακή 4/12
Κορτράικ - Άντερλεχτ (15:30)

Σαρλερουά - Σταντάρ Λιέγης (19:00)

Γκενκ - Λόκερεν (21:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x