Europa League

«Καθαρίζει» με συνοπτικές διαδικασίες η Φιορεντίνα

Κοντά στην πρόκρισή της είναι η Φιορεντίνα, καθώς επικράτησε της Σλόβαν μέσα στο Λίμπερετς (3-1) και με νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στους Τσέχους στην Ιταλία θα είναι στους «32» της διοργάνωση.

Μπορεί προ στιγμήν η Φιορεντίνα να κινδύνευσε και να έκανε τα εύκολα δύσκολα για τον εαυτό της κόντρα στη Σλόβαν, αλλά τελικά απέδρασε με τη νίκη από το Λίμπερετς επικρατώντας με 3-1.

Η ομαδα του Πάουλο Σόουζα μπήκε πολύ σοβαρά στο ματς και έδειξε ότι δεν είχε καμία όρεξη για... αστεία, αφού μόλις στο 8' ο Νίκολα Κάλινιτς ευνοήθηκε από τις κόντρες και κινούμενος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η συνέχεια για τους «βιόλα» ήταν το ίδιο δυναμική και στο 23' ο Κροάτης επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της άμυνας των Τσέχων με τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Ιταλοί θέλησαν να κατεβάσουν ρυθμούς και αυτό τελικά τους στοίχισε, καθώς στο 58' ο Σέφσκικ μείωσε στο σκορ, έπειτα από την ασταθή επέμβαση του Ταταρουσάνου σε κεφαλιά, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να γεμίσουν ελπίδες για να επιστρέψουν στο ματς.

Παρ' όλα αυτά και κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μια αντεπίθεση η Φιορεντίνα «καθάρισε» το ματς με γκολ του Μπαμπακάρ στο 70', ενώ η Σλόβαν στο 84' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπρέιτε.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Καραμπάγκ – ΠΑΟΚ 2-0
(56' Κιντάνα, 87' Αμιργκουλιγιάεφ)

Σλόβαν Λίμπερετς – Φιορεντίνα 1-3
(58' Σέφσικ - 8', 23' Κάλινιτς, 70' Μπαμπακάρ)

Η βαθμολογία:

1.Φιορεντίνα 7 (8-2)
2.Καραμπάγκ 4 (5-7)
3.ΠΑΟΚ 4 (2-3)
4.Σλόβαν Λίμπερετς 1 (4-7)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (3/10):

Φιορεντίνα – Σλόβαν Λίμπερετς
ΠΑΟΚ - Καραμπάγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x