Πορτογαλία

«Καθαρίζουν» Μπενφίκα και Μήτρογλου

Χάρη και στη συνδρομή του Κώστα Μήτρογλου, η Μπενφίκα νίκησε 2-0 στην έδρα της Γκιμαράες και βρέθηκε ξανά στο +7 στην κορυφή από τη δεύτερη Πόροι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superliga.

Η Μπενφίκα νίκησε 2-0 στην έδρα της Γκιμαράες για τη 16η αγωνιστική της Superliga, με σκόρερ του δεύτερου και δημιουργό του πρώτου τέρματος τον Κώστα Μήτρογλου, και αύξησε προσωρινά στο +7 τη διαφορά της στην κορυφή από τη δεύτερη Πόρτο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, με τους «αετούς» να φτάνουν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη τριάδα, μένοντας σταθερά στην πέμπτη θέση του πίνακα.

Οι Λουζιτανοί ήταν ανώτεροι, είχαν περισσότερες ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ με τον Ζονας από την πάσα του Μήτρογλου, πριν ο ίδιος ο διεθνής Έλληνας σέντερ φορ με σουτ από το σημείο του πέναλτι διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο "Μητρογκόλ", αναγκαστική αλλαγή μπήκε στο 17' ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεσης της Μπενφίκα: Εντερσον, Νέλσον Σεμέδο, Λουιζάο, Λίντελοφ, Αντρέ Αλμέιδα, Σάλβιο (87’ Ζίφκοβιτς), Πίτσι, Τσέρβι, Μήτρογλου, Ζόνας (71’ Ορτα), Φέισα (17’ Σάμαρης)


«Κόλλησε» στην έδρα της Νασιονάλ η Μπράγκα, αφού με το 0-0 στη Μαδέιρα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί προσωρινά δεύτερη, μένοντας στην τρίτη θέση και περιμένοντας το αποτέλεσμα της Σπόρτινγκ την Κυριακή κόντρα στη Φεϊρένσε.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο +1 από τις δύο τελευταίες θέσεις.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Μαραφόνα, Μπαϊάνο, Αρτουρ Ζόρζε, Αντρέ Πίντο, Τζαβάν, Γουίλσον Εντουάρντο, Τσέκα, Μπατάλια, Ορτα (59’ Αλαν), Φόντε, Κρισλάν (60’ Πίνιο)


Στο -7 από την πρώτη πεντάδα βρέθηκε η Μαρίτιμο με το 1-0 στην έδρα της Εστορίλ, που την άφησε στο +4 από τις τελευταίες θέσεις.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x