Champions League

Σιμεόνε: «Κάθε ομάδα αγωνίζεται διαφορετικά»

Σήμερα (03/05) η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται στην «Αλιάνζ Αρένα» από την Μπάγερν Μονάχου και ο Ντιέγκο Σιμεόνε μιλάει για τον στόχο της ομάδας του που είναι να φτάσουν στον τελικό.

Μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση (03/05, 21:45) της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ στη ρεβάνς του 1-0 της Ισπανίας, ο Ντιέγκο Σιμεόνε στάθηκε περισσότερο στη σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων που ανταμείβει αυτή τη στιγμή την ομάδα.

Επίσης, ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε για τον στόχο της ομάδας στη σημερινή αναμέτρηση και ότι η ουσία είναι οι «ροχιμπλάνκος» να βρεθούν στον τελικό του Μαΐου στο Μιλάνο.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα φανταστικό άθλημα και υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να αγωνιστείς, ανάλογα βέβαια με τους παίκτες που διαθέτεις. Η σκληρή δουλειά μας τα τελευταία χρόνια μας ανταμείβει τώρα. Έχουμε ποδοσφαιριστές νεαρούς και μεγάλους σε ηλικία, έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα με ανάμεικτους παίκτες. Τα αποτελέσματα που έχουμε αντικατοπτρίζουν τη δουλειά μας».

«Ήμασταν αρκετά καλοί στον πρώτο αγώνα, τώρα θέλουμε να δούμε πόσο καλοί θα είναι εκείνοι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε, θέλουμε να νικήσουμε. Επίσης, θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να απολαύσετε όλοι την επιτυχία μας. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμάς είναι να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x